About

Pink rúzs a hőségben

Nem bírom elviselni ezt a meleget, a legnagyobb problémámat a hajam okozza, mert egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele. Másfél óra alatt mindenféle frizurámból kb. semmi se lesz, fonhatom , vasalhatom vagy bármi de nem jutok vele semmire, így most csak egyszerű lófarokban hordom. Higgyétek el nem szeretem ezt a megoldást mert  nem vagyok kibékülve még a 23 évem alatt sem az arcformámmal, nah de nézzük mivel is dobtam fel  a look-omat:)

A fülbevalómat a New Yorkerben vettem 290 Ft-ért még júniusban. A szemen Avon super shock -Blackened metal tusa található valami noname aranycsillámos tussal. A felviteléhez most rendeltem meg az Avon ferdevégű tusecsetét és szerintem isteni, könnyebben lehet vele vékony vonalat húzni, mint az essence testvérkéjével !  A szempilláimon az essence I love extreme spirálja látható. A számon egy olyan rúzsminta található aminek már lekopott a neve szóval nem tudom megmondani milyen árnyalat csak azt, hogy Avon.
A bőrömön most nincs az égvilágon semmi, mert élvezem, hogy végre vállalható az arcbőröm akár BB krém nélkül is :)

Elég rövid a hajam, de legalább már össze tudom fogni:)  

Sikerült úgy fotóznom, hogy sehol se látszik a kis  H&M pántnélküli toppom amit 5 éve vettem 290 Ft-ért és ma  majdnem elhoztam egy kicsivel erősebb türkiz párját:)

Évek óta most vagyok a legszeplősebb ohh yeahhh  !


2 megjegyzés:

Bellala írta...

Imádom rúzsban, szájfényben az ilyen árnyalatokat. Az új kedvencem az Avon Supershock Ravishing Rose, annak is hasonló a színe.

Julia's Style írta...

Igen hasonló,bár én most inkább matt színekben gondolkodom:)