About

Hogyan lettem smart shopper avagy tudatos vásárló : Fehérnemű

 Mióta kiköltöztem Dániába igencsak megváltozott az öltözködésem, régebben könnyebben csábultam el a boltokban anélkül, hogy végiggondoltam volna mivel kombinálom vagy csak a turiban márkás és jó állapotú ruhára találtam amit persze pár száz forintért nem tudtam otthagyni.
 Első nagy gondolkodóba esésem akkor indult amikor annyit tudtam, hogy na most be kell pakolnom fél évre úgy, hogy ne fagyjak meg és még jól is érezzem magamat a bőrömben. Egy hetet adtam magamnak, hogy letisztuljon mit is akarok vinni magammal, végül 3 alkalommal pakoltam át a ruháimat mire nyugodt szívvel mondtam, hogy most már elindulhatok. Az első fél évnyi  tartózkodásom során rájöttem arra, hogy milyen ruháim bírják az amugyis jóval keményebb vizet és az óriási ipari mosógépeket amit ott használtunk. Az F&F-ből beszerzett pamut bugyijaim szétfoszlottak vagy 3 lyuk után a szemetesben landoltak, ezzel szemben a Takko-ban vásárolt lycra alsóneműimnek semmi problémája nem volt.
Legutoljára 2 db volt 1790 Ft

 Ezek után a melltartó volt soron, sokáig szerettem az érdekes csipkés meg mindenféle érdekes megoldásúakat, csak eljutottam arra a pontra, hogy méretben már nem találtam kb. sehol olyat ami nem lenne nagymamás ( F-es kosárméret ). Általában úgy ment a dolog, hogy bementem egy Felina vagy Triumph vagy hasonló üzletbe és utánrendeltem a katalógusukból ha találtak 2-3 fajtából még méretet, aztán rátaláltam a Bonprix-re. Igazat megvallva sohasem értettem miért rendelnek az emberek kilencvenesévekből megmaradt gagyi cuccokat elég borsos áron, de amikor egyszer megakadt a szemem az általuk forgalmazott fürdőruhákon akkor úgy gondoltam belelapozom a fehérneműs részbe is. Azért meg kell mondanom volt olyan melltartó amivel nem voltam megelégedve, mert túlságosan műanyagnak éreztem magamon de rátaláltam később pár igencsak strapabíró és szép darabra.
 3990 Ft és több színben is kapható
Én egy fekete, egy sötétkék, egy testszínű és egy fehér tulajdonosa vagyok. Fel vagyok iratkozva a hírlevelükre így láthatom mikor van ingyenes szállítás, így nem volt olyan drága sem beszerezni őket.
variálható pántú balconett melltartó, pánt nélkül hordva belül két szilikoncsík segít a biztos fennmaradásban
Szerintem ez a melltartócsoda az amit nem bánok ha véletlenül kivillan a felsőm alól, hiszen eszméletlenül szép dekoltázst biztosít és szépen is tart.
 Könnyen pótolható és jó minőségű, egyszerű darabok. Egy szinttel feljebb lépve megleptem magam egy Triumph melltartóval is , mely szerintem sokáig a barátom lesz. Triumph Triaction Energy sportmelltartómat 6 éve is náluk vettem és a mai napig tökéletes állapotban van, pedig azért minden hónapban előkerül ez a darabom azóta. 





4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia F-es kosarat írtál, ez 75/F? ha igen megírnád pontosan melyik melltartót szereted a bonprixből? Ez a tesóm mérete és vennék neki majd áprilisban szülinapjára... Triumph 75/F-t hord, az nagyon drága márka sajnos.

Julia's Style írta...

Szia ! Ha a bonprix.hu-n a fehérneműk kategóriára kattintva kiválasztod a melltartókat akkor ott körméret és kosár szerint tudsz keresni, hihetetlen sok fajta van, annyi csak, hogy én azokat ajánlom ami nagy részben pamut. Nézd meg az összetevőket mindegyiknél! Nyugodtan linkeld be melyik/eket választottad:)

Névtelen írta...

Engem az érdekelt volna neked melyik jött be, mert kép alapján mind szép, de viselve tudja az ember h. kényelmes-e, na mind1, akkor marad a márkás.

Julia's Style írta...

Szia ! http://www.bonprix.hu/bh/offer.htm?cat=4.13.379.1.86.2.&pr=61405&p2=75&p3=3

http://www.bonprix.hu/bh/offer.htm?cat=4.13.379.1.3.1.&pr=81609&p2=75&p3=3

http://www.bonprix.hu/bh/offer.htm?cat=4.13.379.1.14.2.&pr=80016&p2=75&p3=3

http://www.bonprix.hu/bh/offer.htm?cat=4.13.379.1.87.2.&pr=61398&p2=75&p3=3

Ezeket ajánlom!