About

Összeérő combok, kidörzsölődés ?

Igazán aktuális probléma ebben az óriási hőségben a belső combok kipirosodása, kisebesedése. Sajnos sok lány nem tud lenge szoknyát vagy ruhát felvenni, mert a combok súrlódása iszonyatos kínokat okoz. Persze ez főleg csak a ducibb lányokra jellemző, de van olyan ismerősöm is aki a 170 cm/ 54 kg és mégis alkatilag összeérnek a combjai bármit is csinál.
Az igazi megoldás még várat magára ,de most szeretném körbe járni a témát.


Ha helyi megoldást kerestek akkor a legtöbben a hintőporra esküsznek, de a legnagyobb melegben 1-2 óránként újra kell hintőporozni, hogy ne legyen baj.

A másik nagyon népszerű megoldás a stiftes dezodor használata, én erre a Rexona stiftjeit ajánlom, nekem ők bizonyultak a legtartósabbnak.

Ezeken kívül sokan ajánlják a babaolajakat vagy a vazelint, ezeket még nem próbáltam,úgyhogy most ennek is eljött az ideje.

Ha pedig semmi sem segít igazán, ez az én kategóriám... akkor pedig vagy egy térd felett levágott harisnya vagy hosszú szárú alakformáló fehérneműk jelenthetnek megoldást. A bon prix kínálatában mindig találhatunk olcsó ilyen fehérneműket vagy az Aldi áruházakban igazán baráti áron, ha pedig igazi luxusra vágyunk akkor a Triumph-ot ajánlom.
 
http://www.bonprix.hu/bh/offer.htm?cat=4.13.383.1.1.1.&pr=74596

http://www.bonprix.hu/bh/offer.htm?pr=69654

Sport:
Olyan, hogy helyi fogyasztás nem létezik! De a belső comb feszesítése és  formálása nem lehetetlen. A biciklizés nagyon jó testmozgás a lábak formálására, de a dörzsölődés elkerülése végett szerezzünk be egy keskenyebb ülést és a mozgást biciklis nadrágban végezzük.

Ha futni szeretnénk szintén legalább térd felett kicsivel vagy térdnél végződő nadrágban fussunk.

Ha mégis probléma adódik, akkor a Neogranormon kenőcs vagy az Octenisept http://stilusjulia.blogspot.hu/2011/11/igazi-csodaszer-patikabol-octenisept.html  jelenthet segítséget.

Ha a szoba hűvösében szeretnél változtatni a combodon akkor itt egy hatékony gyakorlat:
Feküdj a jobb oldaladra, támaszkodj az alkarodon. A bal lábad hajlítsd be, és tedd le magad elé (combmagasságban) úgy, hogy a talpad a földön legyen, megfoghatod a bokád a szabad kezeddel. A törzsed vonalában egyenesen kinyújtott jobb lábad emeld meg egy kicsit, majd engedd vissza, miközben a test többi részét nem mozdítod. Ismételd izomfáradásig, majd cserélj lábat, és végezz így legalább három sorozatot. Nagyon ügyelj arra, hogy a lábad és a törzsed egyenes vonalban legyen, és ne dőlj egy kicsit sem hátra. Ha előrébb tolod a nyújtott lábad, vagy kiengeded a popsid, már nem a belső comb izmai fognak dolgozni.


Nektek is problémát okoz a combotok súrlódása? Van jobb ötletetek a megelőzésére? 



4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!

Combra én nem csak biciklit javasolnám, hanem a leg magicet. A bicajtól nem ott fog lemenni a zsír rólatok ahol dörzsölődik a 2 combotok, erre a leg magic alkalmasabb. Konditermekben van mindenhol de otthonra is megvásárolható és jóval olcsóbb, mint pl. egy elipszis trainer (ami a legjobb persze).
Krémek, olajok csak mozgással hatékonyak. A Dr. Kelen és a Lady Stella Prof. termékek hoznak változást több hónap tartós kenés után és cm-ben mérhető a változás.
Azért mind tudjátok h. évente van nyár... tavasszal nekikellett volna állnotok az edzésnek, kenésnek meg az egészségesebb táplálkozásnak. Elkendőzni lehet a gondot de az nem megoldás, tudjátok jól.

Julia's Style írta...

Lehet ki kéne próbálnom a Dr. Kelen termékeket !

Reka írta...

Nekem a szüleim maratonokat futnak és kidörzsölődés ellen vazelint használnak. Az sporthoz tökéletes, de nem tudom, hogy mindennapi használatra megállná-e a helyét.

Névtelen írta...

új olvasnivaló az összedörzsölődésről:
http://hdishop.hu/blog/osszero-combok-okozta-kidorzsolodes