About

Napi pasi : Ryan Gosling I.

Eléggé friss filmes élményem a Crazy, stupid, love. Esti kikapcsolódásra tökéletes még akkor is, ha a Steve Carell játékát mindig nagyon erőltetettnek tartom, viszont Ryan Gosling és az egyre ismertebb Emma Stone párosa nagyon bejött. Emma Stone olyan üde színfolt  rekedtes hangjával, vörös hajával a sok anorexiás szőke színésznő mellett ( meg kell jegyeznem pár hónapig ő is szőke hajkoronával virított a Pókember forgatása miatt, remélem többet nem vált hajszínt brrr) és egyéni humorával. Imádom a csajt:D
Akkor döntöttem el, hogy a következő poszt Ryan Gosling-ról lesz amikor le akartam menteni pár fotót a gépemre a filmből és rájöttem, hogy már ez a ötvenvalahanyadik képek róla, úgyhogy gyorsan lett egy RG mappa belőle.
Egyszerű és nagyszerű elvet követi a legtöbbször, így az esetek többségében sötét farmerhez vagy kék, fekete, esetleg barna szövetgatyát hord valami egyszerű testre simuló pólóval vagy hosszúujjú felsővel, amit a jól bevált napszemüvegeivel dob fel vagy egy kalappal.
A vörös szőnyeges eseményeken viszont ennek a teljes ellentétjét látjuk. Érdekes anyagokat, színeket vállal be, amit nyugodtan követhetne több híresség is.
Ezt a kettőséget nézhetitek meg a kattintás után. Vigyázat sok-sok kép következik !




 
Ryan a mindennapokban

Sötét farmer és kardigán no meg a Ray Ban
És itt még egy variáció az elöző kombóra.



Igen, ilyen kombinációt is láttunk már tőle

Ennél egyszerűbben fel se öltözhetett volna, mégis kellemes a szemnek:)

Vadabb, szakadt külső kutyasétáltatás közben. A nyakláncért pirospont:)
Motoros szerkó is jöhet
Kutyát sétáltatni bakancsban és bőrkabátban, ideális választás
Optikai szemüvegben is megcsodálhatjuk:)

Nincsenek megjegyzések: